Medarbetare till livsmedelsproduktion i Partille sökes!

Medarbetare till livsmedelsproduktion i Partille sökes!

Adecco söker nu dig som vill arbeta som produktionsmedarbetare hos vårt kundbolag Majonnäsfabriken Skåne-Finkost i Partille! Vill du jobba i en produktionsmiljö som präglas av samarbete, ansvar och flexibilitet? Då är denna möjlighet något du inte vill missa!


Om Majonnäsfabriken Skåne-Finkost

Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB ingår idag i koncernen Sisjö Intressenter AB. Sisjö Intressenter AB är idag en livsmedelskoncern med 6 bolag. Utöver Skåne Finkost ingår även Örneborgs Delikatesser AB, Räkor & Laxgrossisten AB, Delikatessmejeriet i Fjärås, Vinsta Texas Food Company AB samt Stensåkra Charkuteri & Deli AB.
Skåne Finkost tillverkar sedan 1937 i huvudsak äkta färsk majonnäs i eget varumärke, men mal idag även senap ifrån grunden, samt tillverkar även en rad olika såser och dressingar. Våra kunder finns bland restaurang och storhushåll samt livsmedelsgrossister och livsmedelsindustrier. Förutom våra egna varumärken så är vi även EMV producent för ett flertal av Sveriges största livsmedelsföretag.

Om tjänsten

I rollen som produktionsmedarbetare hos Skåne Finkost arbetar du i fabriken om ca 3000 m² i Partille. Med ansvar för din del är du delaktig i tillverkningen av majonnäs, senap eller dressing på någon av alla våra produktionslinjer. Om nödvändigt är du även behjälplig vid andra vanligt förekommande arbetsmoment på vår fabrik. Tjänsten omfattar i huvudsak av en mix av beredning, blandning, köra produktionslinjer, övervakning och lättare underhåll av maskiner samt dokumentation i avsedda dokument för verksamheten. Du kommer att få en anställning av Adecco Sweden AB och arbeta hos Majonnäsfabriken.

Huvudsakligen kommer du:
  • Tillverka och fylla våra produkter i olika förpackningar.
  • Rapportera och dokumentera produktions- och produktdata i datasystem
  • Utföra hygienarbete enligt gällande krav och instruktioner
  • Aktivt medverka i förbättringsarbete
Om dig

Vi söker personal som har sinne för utmaningar, ständiga förbättringar och vill vara med och utveckla Majonnäsfabriken som bolag. Vi vill att du är ansvarsfull och noggrann, självständig, välorganiserad men flexibel och tålmodig. Vi ser gärna att du har en stark framåtanda, visar vilja, och är snäll.

För denna roll söker vi dig som har erfarenhet, utbildning:
  • Tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion
  • Gymnasieutbildning
  • Flytande svenska i både i tal och skrift
Det är meriterande, men INGET krav, om du har:
  • God kännedom av kvalitetssystemen BRC och HACCP
  • Erfarenhet av affärssystemet Pyramid
  • Truckkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Tjänsten tillsätts löpande, skicka därför in din ansökan så snart du kan. Bifoga ansökningshandlingar i ansökan nedan.
Vid funderingar gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Andreas Palmqvist via mail: andreas.palmqvist@adecco.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.