Hoppa till innehåll
MacSupport AB logotyp

Företagssäljare/Account Manager Göteborg

Ansök nu
Om Macsupport
MacSupport är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Apple-produkter. Vi finns i hela Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. MacSupport är företagspartner till de som startar eget, de som vill effektivisera sina arbetssätt eller som hanterar hundratals Apple-användare - oavsett vilket så har vi lösningarna.

Våra säljare, tekniker och konsulter har hög kompetens och vi är dessutom Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Vi växer och då vi har en händelserik och spännande resa framför oss, söker vi nu en Account Manager till Göteborg.

Om rollen
Som FöretagssäljareAccount Manager kommer du att arbeta med B2B försäljning i Göteborg med omnejd. Arbetet innebär införsäljning av produkter, tillbehör och tjänster som MacSupport har att erbjuda företag. Du kommer dels att bearbeta nya kunder, samt arbeta med förvaltning av befintliga kunder. Du kommer att ha stort eget ansvar och driva din försäljning, där du bygger din eget portfölj och arbetar mot en årsbudget.

Hos MacSupport får du jobba med branschens bästa produkter och representera ett av världens starkaste varumärken.

Du får styra mycket över din egen tid, och hur du vill ta dig an bearbetning av kunder. Du får frihet under ansvar men kan samtidigt förlita dig på den kunskap som finns inom huset och de produkterbjudande vi tagit fram och använder över hela landet.

Om dig
För att lyckas i denna roll ser vi att du har ett teknikintresse, samt erfarenhet av att ha arbetat med B2B-försäljning sedan tidigare. Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Vidare söker vi dig som tycker om att arbeta organiserat och är initiativtagande. Som person är du driven, kan arbeta självständigt och alltid med kundens bästa i fokus. Meriterande om du har kunskaper kring Apple, samt erfarenhet av produktförsäljning eller tjänsteförsäljning.

Grundlägande anställningsvillkor
Heltid
Dagtid
Körkort och egen bil är ett krav

Tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2022-10-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

mStore är med sina 13 centralt placerade butiker Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Butikerna har ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör samt auktoriserad service och kunskapen som behövs för att kunna guida våra kunder rätt. mStore-kedjan drivs av MacSupport AB. MacSupport AB är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och riktar sig till företag, skolor och konsumenter. Vi har ca 200 anställda och omsatte 600 miljoner 2020.

Liknande jobb