Hoppa till innehåll
MacSupport AB logotyp

Butikssäljare/Kundmottagare till MacSupports företagskontor i Västra Frölunda

mStore är med sina 13 centralt placerade butiker Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Butikerna har ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör samt auktoriserad service och kunskapen som behövs för att kunna guida våra kunder rätt. mStore-kedjan drivs av MacSupport AB.

MacSupport AB är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och riktar sig till företag, skolor och konsumenter. Vi har ca 160 anställda och omsatte över 700 miljoner 2021.
Om kontoret
På MacSupports kontor i Västra Frölunda, Göteborg, jobbar ca 15 personer. Vi har företagsförsäljning, serviceverkstad samt konsulter som hjälper våra kunder med stora som små problem. Merparten av kunderna besöker oss för att lämna in någon produkt på serviceavdelningen. För att bemötandet av dessa kunder ska bli så bra som möjligt är en hög nivå av förståelse och servicekänsla oerhört viktig.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på 100% som sträcker sig från 1 maj 2023 till 5 augusti 2024. Möjlighet till förlängning finns. Som butikssäljare/kundmottagare kommer du att vara företagets ansikte utåt mot de kunder som besöker oss. Det är en roll som dagligen samverkar med kollegorna från övriga affärsområden och bistår med hjälp när det behövs. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Ta emot kunder i butiksytan och få dem att känna sig välkomna.
  • Skriva in kunders enheter på service och förklara hur serviceprocessen går till.
  • Identifiera och genomföra merförsäljning.
  • Ta emot och skicka godstransporter.
  • Bevaka och svara på inkommande serviceförfrågningar via e-post och telefon.
För att lyckas i denna tjänst krävs en stor portion av eget driv och initiativförmåga samt ett öga för detaljer. Vi förväntar oss att du har ett teknikintresse och har kunskap om Apples produkter men personliga egenskaper kommer att väga tungt. Du är noggrann och lyhörd, en god lyssnare och duktig på att få kunderna att känna sig sedda och förstådda.

Sista ansökningsdag är 2023-04-14. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mStore är med sina 13 centralt placerade butiker Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Butikerna har ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör samt auktoriserad service och kunskapen som behövs för att kunna guida våra kunder rätt. mStore-kedjan drivs av MacSupport AB. MacSupport AB är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och riktar sig till företag, skolor och konsumenter. Vi har ca 200 anställda och omsatte 600 miljoner 2020.

Liknande jobb