Hoppa till innehåll
Macrobond financial logotyp

Junior Fullstackutvecklare till Macrobond Financial!

Tar du examen till sommaren och vill bli en del av ett erfaret utvecklingsteam där du får möjligheten att arbeta med världens största ekonomiska och finansiella databas? Macrobond Financial söker dig som är i starten av din karriär och som vill utvecklas inom både frontend och backend. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Macrobond Financial är ett mindre men välmående bolag som sitter i centrala Göteborg och du kommer få vara delaktig i hela utvecklingscykeln, från idé till färdig produkt. Techstacken de använder består främst av Windowsmiljö där de arbetar med C#/.Net, Visual Studio, Git, JavaScript, TypeScript, Angular, molntjänster samt Python och Linux.

På kontoret på Teatergatan arbetar 7 kollegor i projektform med att utveckla och förbättra Macrobonds analysverktyg. Ditt arbete kommer vara brett och innefatta allt från databaser, kommunikation och parallell programmering till beräkningar, användarinterface samt backend- och frontendutveckling. Macrobond arbetar utifrån agil arbetsmetodik och du kommer ta del av både vidareutveckling och nyutveckling.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller universitetsexamen inom exempelvis IT eller datateknik.
 • Har goda kunskaper i C#/.NET.
 • Har relevanta hobbyprojekt att visa upp.
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst, till exempel från sommar- eller deltidsjobb.
 • Har kunskaper inom Python, JavaScript, TypeScript och/eller Angular.
Vidare kommer stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där vi tror att du trivs på ett familjärt bolag och i en platt organisation och på så sätt gillar att vara delaktig i de beslut som tas. Dessutom tror vi att du har ett brinnande intresse för programmering och trivs att jobba i tätt samarbete med andra utvecklare.

OM KUNDFÖRETAGET:
Macrobond är en ledande och framgångsrik leverantör av finansiell och ekonomisk information som erbjuder ett av marknadens mest sofistikerade verktyg för research, analys och charting. Macrobond grundades 2008 med huvudkontor i Malmö. Utvecklingsavdelningen består idag av ett 20-tal personer varav 7 sitter i Göteborg, resten i Polen och Hong Kong. De har även kontor i Lissabon, London och New York.

Macrobonds unika research-lösningar riktar sig till investmentbanker, centralbanker, research-organisationer, fondförvaltare, hedgefonder, storföretag, konsultfirmor och universitet över hela världen. De erbjuder kraftfulla och användarvänliga sätt att finna, analysera och visualisera historisk finansiell och ekonomisk data. Dessutom gör dem det möjligt för sina kunder att göra mer djupgående research med snabbare och enklare analys och presentation och därigenom fatta bättre investeringsbeslut. Produkten de tillhandahåller är en användarvänlig och produktivitetseffektiv lösning som hjälper deras kunder globalt med att ta fram skarpa analyser baserat på makrodata samt visualisera dessa data.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Det här är en direktrekrytering vilket innebär att Friday ansvarar för rekryteringen men anställningen sker direkt hos Macrobond.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Hanna Lejon.
 • Lön: Månadslön.
 • Start: Efter sommaren.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 maj 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare