Butikssäljare till mStore i Göteborg

Butikssäljare till mStore i Göteborg

mStore kommer till Göteborg och vi söker därför flera butikssäljare till vår helt nya Apple Premium Reseller-butik. mStore är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller och drivs av MacSupport AB som arbetat framgångsrikt i branschen sedan 1987. Vi siktar nu på att bygga upp ett lösningsorienterat och kundfokuserat team i butiken som öppnar i Frölunda Torg.

Din profil
Som butikssäljare i mStore så förväntar vi oss att du är djup engagerad i och entusiastisk för de produkter vi jobbar med från ett av världens starkaste varumärken. Du är en god lyssnare och duktig på att föreslå rätt lösningar för kunden. Du är noggrann och hjälper dina kollegor med lösningar och utveckling.

Övrigt
Två tjänster: heltidstjänst 100%

Fem tjänster: Deltid, med olika tjänstgöringsgrad utifrån de förutsättningar som vi och den sökande har.

Varierande arbetstider och helgarbete förekommer.

Vill du jobba med världens bästa produkter i ett stabilt och långsiktigt styrt företag är du varmt välkommen att kontakta oss.

Så ansöker du
Sista ansökningsdag är 2019-10-24. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt. Ansökan skickas till jobba.gbg@mstore.se. Märk ansökan med "Butikssäljare".

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jan Lindkvist, j.lindkvist@macsupport.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (7 dagar kvar)