Butikschef till mStore i Göteborg

Butikschef till mStore i Göteborg

mStore kommer till Göteborg och vi söker därför en butikschef till vår helt nya Apple Premium Reseller-butik. mStore är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller och drivs av MacSupport AB som arbetat framgångsrikt i branschen sedan 1987. Vi siktar nu på att bygga upp ett lösningsorienterat och kundfokuserat team i butiken som öppnar i Frölunda Torg.

Om tjänsten
Som butikschef har du övergripande lönsamhetsansvar.
Du är en engagerad ledare som coachar ditt säljarteam och utvecklar dem. Du jobbar även mycket med aktiv försäljning, varför vi ser att du är en duktig och driven säljare. Du säkerställer resultat inom försäljning och kvalitetsmål och arbetar aktivt med uppföljning. Du är därför noggrann och ansvarstagande.

Våra ledord är "Surprise and delight" och som butikschef säkerställer du att alla kunder imponeras och inspireras av upplevelsen i butiken. Målet är att alltid sälja det som passar varje kund bäst. Som butikschef kommer du bland annat att:
  • Leda ett engagerat och effektivt butiksteam.
  • Ansvara för försäljningen.
  • Driva och utveckla kundservicen i butiken.
  • Säkerställa resultat och måluppfyllelse.
Din profil
För att lyckas i rollen som butikschef är det viktigt att du är en handlingskraftig och coachande ledare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av personalansvar samt dokumenterat goda försäljningsresultat. Du inspirerar dina medarbetare och sätter upp tydliga mål. Vi ser även gärna att du har god kunskap om Apples produkter.

Krav
  • God förståelse för affärsmässighet samt företagsekonomiska termer och rapporter.
  • God kommunikationsförmåga.
  • Erfarenhet som säljare där kunden är i fokus.
Övrigt
Heltidstjänst 100%. Varierande arbetstider och helgarbete förekommer.

Så ansöker du
Sista ansökningsdag är 2019-10-24. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt. Ansökan skickas till jobba.gbg@mstore.se. Märk ansökan med "Butikschef".

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jan Lindkvist, j.lindkvist@macsupport.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (2 dagar kvar)