Innesäljare
Göteborg

Har du en ständig glöd för sälj och är en lagspelare ut i fingerspetsarna? Nu finns möjligheten att arbeta i en varierande roll som innesäljare hos Lundby Container Service. Vi ser fram emot din ansökan redan idag! 

Lundby Container Service levererar skräddarsydda anpassningar till kunder inom alla branscher, där både kvalité och miljö är i fokus. Alternativen för uthyrning, ombyggnation eller att köpa containers till allt från industri, bygg, events samt egen terminalverksamhet, gör att vi kan möta kunderna där deras behov finns. Med närmare 50 år i ryggen och blicken fortsatt framåt, ser vi fram emot att utvecklas tillsammans för att fortsätta vara i framkant. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare representerar du Lundby Container Service och du arbetar med fokus på att bearbeta nya kunder samt offerter. Samtidigt som du arbetar självständigt i din roll, innebär den mycket samarbete internt, både med sälj- och produktionsavdelningen. Du kommer vara delaktig på gemensamma kundmöten och projektplanering. Vidare ansvarar du för att uppnå uppsatt budget och aktivitetsmål. Samtliga arbetsuppgifter görs via affärssystem. 

Vi erbjuder 

  • En utmanande tjänst med mycket möjligheter till att bidra
  • Varierande arbete i ett spännande bolag som ständigt utvecklas 

Vad har Gabriela Nilsson, Sales & Marketing Manager att säga om hur det är att jobba på Lundby Container Service? 

"Jag har många års erfarenhet inom shipping och containerfrakter och lockades av den resa som LCS skall göra. Med ansvar inom försäljning för alla 3 affärsområden så är bredden på försäljningen så spännande och jag har möjlighet att lära mig nya saker.

Vi försöker att skapa en trivsel genom våra sammankomster vid jul och sommaraktivitet, där i mellan så initieras AW av anställda samt gemensam frukost med kollegor på terminalen. Vi har snabba beslutsvägar, är ett litet företag som har stora planer på att växa och fördelarna är framför allt bredden av olika affärsområden som vi jobbar med och bredden av kunder."

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som innesäljare är du en nyfiken person som har en erfarenhet av försäljning och nykundsbearbetning. Dina tidigare erfarenheter och förståelse för att bygga ett kontaktnät gör att du är driven och vill hjälpa kunder att både identifiera och därefter möta deras behov.

Som innesäljare arbetar du med stort engagemang, god struktur och affärsmässighet. Du har ett intresse för att skapa möjligheter och tillsammans med teamet utveckla de vidare, för att skapa mervärde för kunder. Vi söker dig som har en förmåga att tänka utanför ramarna och testa nya vägar.

Kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Jobbat i CRM-system och Office-paketet
  • Trivs med att ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter
  • Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt
  • Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning från industri 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på tel. 031-7045195.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om oss
Lundby Container Service bedriver idag verksamhet inom tre affärsområden; Containerterminal, Försäljning & Uthyrning samt Ombyggnation. Företaget har 25 anställda med terminal & kontor i Arendal, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!