Hoppa till innehåll
Logisnext Sweden AB logotyp

Distriktsansvarig säljare Göteborg

Ansök nu
Distriktansvarig säljare
Vi expanderar och söker därför en säljare till Göteborg. Mitsubishi Forklift Trucks / Logisnext Sweden AB ingår i den globala koncern Mitsubishi Heavy Industries och vi levererar eltruckar till Sveriges företag för att på ett hållbart sätt förflytta material.

Om arbetet
Som distriktansvarig säljare kommer du vara en del av Mitsubishi Forklift trucks Sweden med stor potential till växt på den svenska marknaden. Du kommer bearbeta ditt distrikt med att sälja Mitsubishis premiumtruckar tillsammans med dina säljkollegor och en lokal servicekår. Stort fokus kommer att ligga på nykundsbearbetning samt att vidareutveckla affärer hos våra befintliga kunder.

Som säljare hos oss är du en nyckelspelare och kommer vara delaktig i vår fortsatta framgång och utveckling. Dina kunder återfinns inom de företag och industrier som har materialhantering på pall, och där du ansvarar för allt från förhandling och kundanpassade lösningar till affärsuppgörelser. Vi tror på struktur, process och uppföljning för att säkerställa resultat och vi arbetar på ett systematiskt sätt med hjälp av olika verktyg. Du kommer självständigt hantera, äga och lösa problem kopplat till affärerna i ditt distrikt.

Vi erbjuder
Vi är en platt och prestigelös organisation och är väletablerad på den svenska marknaden. Vi vill arbeta nära våra kunder och strävar efter att erbjuda oöverträffad service oavsett situation.

Din profil
För denna roll behöver du ha en god teknisk förståelse och intresse, samt erfarenhet av försäljning. Kommer du från truckbranschen och/eller har förståelse för lager och logistik är det meriterande, och med rätt drivkraft, inställning och nyfikenhet tror vi att du kommer lyckas även om du kommer från andra branscher.

Vi förväntar oss ett stort engagemang för företagets framgång och resultat, och vi tror att rätt person är någon som triggas av detta. För att lyckas i rollen är det viktigt att känna sig bekväm i dialoger och förhandlingar med olika typer av kunder, samtidigt som du skall agera rådgivande för att hitta lösningar för att underlätta i kundens dagliga verksamhet. Din drivkraft avgör hur väl du lyckas i detta uppdrag och inga större begränsningar finns.
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mitsubishi Forklift Trucks erbjuder ett brett utbud av truckar - inklusive motviktstruckar, skjutstativtruckar, plocktruckar och palltruckar. Vi levererar helhetslösningar där dessa truckar blir en del av våra kunders verksamhet. Våra truckar kännetecknas av innovativ design, avancerad teknik och kompromisslös kvalitet, och är tillverkade i våra fabriker i Sverige, Finland, Spanien, Japan och Kina. Med en produktportfölj på över 150 olika modeller kan vi alltid leverera rätt truck till kund. Hos oss på Mitsubishi Forklift Trucks är varje individ viktig och unik. Vi värdesätter egna initiativ, drivkraft och mod att påverka. Vi tror att alla har olika förutsättningar där flexibilitet i form av arbetsplats och tid i mångt är en fördel, både för individ som företag. Våra arbetsplatser präglas av en lättsam och familjär stämning där alla får komma till tals - alltifrån VD till teknikern i verkstan. Vi är det lilla och familjära storbolaget.

Liknande jobb