Hoppa till innehåll

Konstruktör inom mekatronik till Göteborg 

Är du en person med stort driv som trivs med varierande arbetsdagar, där du får arbeta med nischade tekniska lösningar i framkant? Då kan rollen som konstruktör på Load Indicator AB vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Som konstruktör hos Load Indicator arbetar du i en bred och utvecklande roll med mycket ansvar. Du konstruerar allt från unika lösningar till större serieproduktioner samt modifiering inom lastceller och töjninggivare. Det kan vara på uppdrag av kund, interna projekt i produktion eller fältverksamhet. Du kommer också att stötta försäljningsarbetet. Du bidrar till att förbättra företagets processer inom utvecklingsarbete tillsammans med den tekniska chefen, samt är med i utvecklingen av nya produkter och lösningar.

Vidare kommer du även:

  • Utföra konstruktionsritningar och enklare FEM beräkningar
  • Ha kontakt med leverantörer för utveckling av tekniska komponent samt inköp
  • Applicera trådtöjningsgivare, både in-house och på plats hos kund
  • Upprätta och underhålla strukturer/artiklar i affärssystemet
  • Arbeta med support mot kunder

Vad har Philip Carlsson, VD, att säga om Load Indicator? 

"Load Indicator har en spännande och intressant position på marknaden där våra kunder värdesätter vår kompetens och långa erfarenhet kring våra produkter och tjänster. Vi skall vara det självklara valet inom kraftmätning för tryck, drag och vrid.

Vi främjar en aktiv livsstil utanför arbetet genom generöst friskvårdbidrag, men även flexibla arbetstider och fokus på företagshälsovård. Tillsammans utför vi personalaktiviteter under året för att utveckla vår sammanhållning samt uppmärksamma framgångar.

För att trivas i rollen som konstruktör behöver du ha förmågan att hantera olika uppgifter, högt som lågt. Att du är nyfiken och tekniskt intresserad av våra produkter och lösningar är också en viktig del. Vi främjar personlig utveckling genom utbildning och aktivt ledarskap."

Din profil

  • Högskoleingenjör inom elektroteknik, maskinteknik eller liknande
  • Goda kunskaper i CAD (Solid Works eller liknande programvara)
  • Erfarenhet av att arbete med mekatronik eller mekanik / elektronik
  • Minst tre års erfarenhet av konstruktion eller en mätteknisk tjänst
  • Gärna praktisk erfarenhet av lastceller och töjninggivare

Som person är du engagerad och prestigelös, du drivs av att hitta lösningar och gillar att vara ”hands on” med tekniken. Du är självständig men samtidigt en teamspelare som vill utvecklas tillsammans med andra. Du är kommunikativ och har förmåga att förstå kundens behov och värde utifrån ett värdeskapande perspektiv för bolaget, samt har ett stort tekniskt intresse.

Vi erbjuder
Med både utveckling och produktion i huset får du ett varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och frihet att styra din vardag samt dina arbetsuppgifter själv. Hos oss får du jobba på en arbetsplats med härlig stämning och trevliga kollegor.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad 0720-708970 och Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Load Indicator ingår sedan 2016 i Lagercrantz Group, en teknikkoncern, noterad på NASDAQ Stockholm, som omsätter drygt 7,2 Mdr i de ca 70 dotterbolagen med totalt ca 2400 anställda. Lagercrantz-koncernens filosofi är att dotterbolagen ska drivas som självständiga enheter och man ges därför stor frihet att få utveckla bolagets verksamhet.

Load Indicator är ett nischat teknikbolag med ca 15 anställda som omsätter ca 30 MSEK med god lönsamhet. Vi levererar högkvalitativa lösningar av töjningsgivare och lastceller för ökad process- och kvalitetskontroll. Våra kunder består av allt från stora internationella koncerner till mindre företag. De är verksamma i ett flertal branscher - bland annat bilindustrin, tillverkningsindustrin, forskning, utveckling, medicin- och läkemedelsindustrin. Vi erbjuder egna produkter, men också en flexibel produktion från prototyp till serietillverkning.

Läs mer på www.loadindicator.se

Load Indicator AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
https://www.intenso.se/sv

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga