Hoppa till innehåll
Lidl logotyp

Butikschef Göteborg

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Placering
Butik
Kungsgatan 16
411 19 GÖTEBORG

Sysselsättningsgrad
Heltid

Erfarenhet
Arbetslivserfarenhet

Verksamhetsområde
Butik

Referens nr.
418671

Ansök innan
21.06.2024

Sammanfattning av tjänsten
Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer och dessutom utsedd till Karriärföretag 2023? Vill du leda och utveckla människor samt ge våra kunder en upplevelse som överträffar deras förväntningar? Just nu söker vi en butikschef till någon utav våra Göteborgsbutiker. Välkommen till rollen som butikschef på Lidl!

Din roll
Som butikschef på Lidl skapar du förutsättningarna för en inspirerande arbetsplats genom att leda ditt team, leverera resultat och tillsammans skapa en positiv kundupplevelse!

Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat och är den som leder butikens ledningsgrupp. För dig är kunden alltid nummer ett, men det är lika viktigt att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal. Det gör du till stor del genom att delta i det dagliga butiksarbetet och agera som en förebild.

Rollen innefattar också uppgifter som:
 • Leverera utmärkt kundservice i din butik
 • Ta fullt ansvar för butikens resultat och nyckeltal genom att löpande planera, följa upp och förbättra
 • Leda och motivera ditt team för att få dem att prestera utifrån sin fulla potential
 • Säkerställa den dagliga driften genom att leda och planera verksamheten i din butik
 • Effektivt delegera arbetsuppgifter och motivera ditt team för att nå planerade nyckeltal
 • Optimera butiksprocesser genom regelbundna analyser
 • Rekrytera, introducera, utbilda och vidareutveckla ditt team
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla team i en snabbrörlig och resultatorienterad miljö. Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och delegera arbetsuppgifter. Du drivs av ditt starka kundfokus och prioriterar alltid kundupplevelsen. Att överträffa satta mål och maximera produktiviteten i ditt arbete ihop med ditt team ser du som en självklarhet. Utöver det är du en god kommunikatör och kan genom feedback utveckla ditt team och din butik.

Vi ser även att du:
 • Har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel.
 • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ställföreträdande butikschef, butikschef eller som avdelningsansvarig inom dagligvaruhandeln.
 • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du tidigt får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir helt enkelt en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt för att fortsatt kunna utmana branschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placering är i någon utav våra Göteborgsbutiker. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker, förmånsbil samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.

Vill du vara med på vår utmanarresa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
 • Klicka på "Sök nu"
 • Fyll i formuläret
 • Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Lidl logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lidl är butiken där du alltid kan handla med sunt förnuft för hela veckan. Bakom detta löfte ligger vår affärsidé om högsta kvalitet till bästa pris som vi varje dag arbetar med själ och hjärta för att förverkliga.

Vi brinner för att erbjuda dig ett sortiment där svenska och ekologiska produkter samsas med utländska delikatesser och ett varierat utbud av varor för hela hemmet. Till priser som gör livet lite gladare och godare.

Så hur går det till? Vi arbetar på ett alldeles eget vis där alla delar och moment för varje enskild vara samspelar. Från inköp till logistik och våra energisnåla effektiva butiker och höga kvalitetskrav.

I tillägg är vi faktiskt Europas största matvarukedja vilket ger oss fantastiska möjligheter när vi förhandlar med odlare, producenter vid våra inköp. Det gör att priset blir bättre för dig i butiken men den höga kvaliteten blir densamma.