Teamleader inom produktion i Göteborg sökes!

Teamleader inom produktion i Göteborg sökes!

Teamleader inom produktion i Göteborg sökes!

Har du tidigare arbetat inom tillverkningsindustrin? Brinner du för ledarskap och drivs av att fördela och leda en grupp mot uppsatta mål. Då bör du läsa vidare! Lernia söker nu efter en teamleader inom produktion till vår kund i Göteborg! Vi söker dig med bakgrund inom produktion och som har tidigare erfarenheter av att utöva ledarskap. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som teamleader genom att fördela och leda det dagliga arbetet i produktionen. Du kommer ha hand om upplärning och uppföljning av personal samt se till att rutiner, struktur och kvalité efterlevs på företaget.

Som teamleader kommer du behöva säkerställa att avdelningens samt alla personliga mål uppnås. Arbetet i sig sker i driften och du som teamleader utför samma arbetsuppgifter som övriga i gruppen samtidigt som du stöds av övriga ansvariga inom produktionen.

Kvalifikationer
  • Du ska ha arbetat som någon typ av ledare tidigare
  • Erfarenhet av tillverkningsindustrin/lager/logistik
  • B-körkort samt tillgång till bil
Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hoppas att du som söker är en engagerad, ansvarstagande och positiv person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har någon typ av erfarenhet av liknande arbete.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.