Projektledare inom bygg/fastighet till vår kund i Göteborg!

Projektledare inom bygg/fastighet till vår kund i Göteborg!

Projektledare inom bygg/fastighet till vår kund i Göteborg!

Har du erfarenhet av arbete som projektledare inom bygg/fastighet eller annat arbete inom branschen samt är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en ansvarstagande person som drivs av att leverera service i världsklass? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi på Lernia AB en projektledare till vår kund i Göteborg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som Projektledare får du ett spännande, variationsrikt och ansvarsfullt jobb. Du ansvarar för planering, utförande och uppföljning av fastighetsprojekt för kunds räkning. Exempel på projekt som du får leda är utbyte av installationer i fastigheten, ombyggnationer, belysningsprojekt samt byte av ventilation, laddstolpar och kylmaskinrum. I rollen ingår det även arbetsledning av medarbetare och leverantörer som engageras i projektet samt planering och utförande av projektmöten. Du ansvarar för ekonomiskt samt arbetsmiljöansvar i projektet.

Om dig

Vi söker dig som i någon form arbetat med projektledning av fastighetstekniska projekt inom industri eller fastighetssektorn. Du har tidigare erfarenhet av arbete som Tekniker inom VVS, El eller Driftteknik och har utvecklat förståelse av projektledning genom tekniska förmåga. Du har kännedom om projektledning samt basal entreprenadjuridik och det är meriterande om du har utbildning för BAS U/P. Självklart är du en van datoranvändare och behärskar Office-paketet samt har erfarenhet av att upprätta offerter och projektdokument. Rollen som projektledare kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt att du innehar B-kort.

Som person söker vi dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. För att lyckas i rollen ser vi att du har en god samordningsförmåga, är administrativ effektiv och kvalitetsinriktad.

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Direktrekrytering till vår internationella kund
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.