Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Lernia söker sommarjobbare till industrin i Göteborg!

Ansök nu
Lernia söker sommarjobbare till industrin i Göteborg!

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett sommarjobb inom industrin - vi anställer löpande efter behov. Är du intresserad av ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Är du på jakt efter ett sommarjobb , då är detta något för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan montörsjobb, lagerarbete och truckkörning. Som montör kommer du att montera olika typer av komponenter, ofta vid ett löpande band. Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med orderplock, packning/emballering och lastning/lossning. Har du truckkort kan det även vara aktuellt med truckkörning.

Meriterande
  • B-körkort
  • Truckkort
Om dig

Vi söker dig som är tillgänglig för att arbeta under sommaren. Det viktigaste är att du som person är flexibel, ordningsam och har hög arbetsmoral. Du är punktlig och enkel att samarbeta med. Du behöver trivas i att arbeta med kroppen då tunga lyft förekommer i arbetet.

Om anställningen
  • Omgående
  • Visstid
  • Placeringsort: Göteborg
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare