Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Dörrinstallatör till Secor AB sökes!

Ansök nu
Secor fortsätter att växa och söker nu ytterligare en kollega till sitt team i Göteborg. Är du en lagspelare? Värdesätter du frihet under ansvar? Har du erfarenhet av bygg eller installationer? Vill du specialisera dig inom snickaryrket? Då är kanske du Secor's nästa medarbetare!

Om Secor AB

Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. De har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc, vilket är en trygghet för deras kunder. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar.

Arbetsuppgifter

Arbetet som dörrinstallatör innebär att du monterar samt installerar dörrar hos bland annat privatpersoner. Det dagliga arbetet består av att lasta de dörrar du skall installera tillsammans med tillhörande material och beslag på bilen. Därefter monterar/installerar du dörren på angiven plats enligt instruktion. Arbete i mobil är förekommande där dokumentation av ditt arbete är ett krav. Transportbil används för att transportera dig och material till och från arbetsplats, detta innebär att även bilvård är en självklar del av arbetet.

Din bakgrund

Vi bryr vi oss om din personlighet, lika mycket som dina kvalifikationer. Vi ser att du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Du är noggrann, ansvarstagande och mån om att skapa ett gott samarbete. I rollen som dörrinstallatör krävs arbete i privatpersoners hem och därför lägger vi stor vikt vid personlig service och gott bemötande under hela arbetsprocessen.

Vi söker dig som:
  • Har B-körkort
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
Det är även meriterande om du:
  • Har utbildning inom bygg- och anläggning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Besitter kunskap kring installation av dörrar eller fönster
  • Har kännedom om plåtarbete och/eller kunskap/intresse för elteknik meriterande
  • Har truckkort
Om Anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: Omgående och enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader tillämpas
Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare