Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Lagermedarbetare till Vandewiele Sweden i Mölndal!

Ansök nu
Nu söker vi dig som vill arbeta som lagermedarbetare hos vår kund Vandewiele Sweden!
Företaget ligger i utkanten av Göteborg och tillverkar och marknadsför kretskort och andra moduler för industriella processer och är marknadsledande inom dessa produkter. Tjänsten avser lagerhantering. Att arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet.

Låter detta arbete intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan sök i så fall nu!

Arbetsuppgifter

Dina uppgifter kommer bestå av att köra truck och andra diverse lageruppgifter ex. orderplock, packning/emballering, inventering och ankomstkontroller av leveranser åt Vandewiele Sweden. Då företaget hanterar komplicerade produkter kommer noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet vara viktiga egenskaper hos dig. I tjänsten kan du även behöva vara flexibel i att hjälpa till inom produktion om behovet finns.

Formell kompetens

Vi ser att gärna att du har tidigare erfarenheter från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning.

Krav

- B-körkort

Meriterande

Erfarenhet av lager- och logistikarbete

Erfarenhet av orderhantering och lageradministration

- Truckkort

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/2-skift/Mölndal

Tillträdesdag

Omgående/efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare