Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Lagermedarbetare sökes till vår kund i Landvetter!

Ansök nu
Team Leader inom lager sökes till vår kund i Landvetter!

Har du tidigare arbetat inom lager/logistik? Brinner du för ledarskap och drivs av att fördela och leda en grupp mot uppsatta mål. Då bör du läsa vidare! Lernia söker nu efter en teamleader inom lager till vår kund i Landvetter! Vi söker dig med bakgrund inom lager och som har tidigare erfarenheter av att utöva ledarskap. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lagermedarbetare hos vår kund i Landvetter. Som lagermedarbetare kommer du få köra motviktstruck samt skjutstativstruck. I rollen kan även montering eller maskinhantering förekomma.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av tillverkningsindustrin/lager/logistik
  • B-körkort samt tillgång till bil
  • Truckkort och erfarenhet av skjutstativstruck samt motviktstruck
Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hoppas att du som söker är en engagerad, ansvarstagande och positiv person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har någon typ av erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid.

Tjänstgöringsort: Landvetter

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare