Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Servicetekniker | Zeppelin Rental | Göteborg

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Just nu söker Zeppelin Rental en servicetekniker till Göteborg!

Om anställningen:
 • Placeringsort: Göteborg
 • Krav: B-körkort, truckkort samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
 • Tillsättning: Så snart som möjligt
Om rollen:

I rollen som servicetekniker för Caterpillar-maskiner ansvarar du för att utföra service och reparationer på olika enheter, inklusive motorer och rototilter. Vid större reparationer samråder du med Branch Manager eller produktchef för att säkerställa effektivitet. Dina ansvarsområden inkluderar även att bistå med tidsuppskattningar och beställningar av reservdelar, hantera inkommande och utgående transporter samt utföra check-in och check-out av maskiner vid leverans och retur. Du strävar aktivt efter ständiga förbättringar och söker efter "best practice" för att optimera arbetsmetoderna inom Rental-verksamheten. Dessutom stödjer du verkstad och produktchefer vid behov för att snabbt lösa eventuella problem och minimera risken för extra kostnader. Genom din kompetens och engagemang spelar du en central roll för att upprätthålla hög effektivitet och kundnöjdhet i verksamheten.

Om dig:

Vi söker dig som är strukturerad, självgående och som har förmågan att följa uppsatta tidsplaner. För att lyckas i rollen som servicetekniker på Zeppelin Rental bör du vara serviceinriktad, kunna prioritera och har förmågan att förstå kundens behov. Du är en lagspelare som kan ta egna beslut och som ser till helheten för att komma fram till bästa lösningen. Dessutom kan du hantera snabba förändringar och redo att prioritera om när det krävs.

För att söka jobbet ser vi att du har:
 • B-körkort samt truckkort
 • Relevant arbetslivserfarenhet
 • Gymnasial utbildning inom relevant område
 • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Det är även meriterande om du har:
 • BE-körkort
Zeppelin Rental erbjuder uthyrning av ett brett utbud av entreprenad-, bygg och anläggningsmaskiner, byggbodar och annan utrustning från ledande varumärken. Deras kunder är entreprenörer som har projekt inom bygg och anläggning. Zeppelin är en kund- och säljdriven organisation och är ett tryggt och bra val när det kommer till uthyrning. Med en hög tillgänglighet och bra service vill dem att deras kunder upplever högsta möjliga värde.

Hos Zeppelin Rental får du:
 • Varierande arbete i ett spännande bolag med stark tillväxt
 • Möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken
 • En stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor
Zeppelins Värderingar: We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together

Ansökan:

Intresserad? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Markaryd
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Skövde
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga