Prevent söker dig som vill jobba som säkerhetsvakt

Prevent söker dig som vill jobba som säkerhetsvakt

Vill du ha ett jobb som innebär ansvar för rutiner och säkerhet? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia säkerhetsvakter till Prevent i Hisingen . Låter det som något för dig? Ansök redan idag!


Om jobbet

Som säkerhetsvakt ansvarar du för att bland annat rulla brandslang och behöver vara bekväm med att arbeta på hög höjd. Du kommer också arbeta med avvikelserapportering och behöver känna dig bekväm med att kunna påtala säkerhetsrisker. En vanlig arbetsdag kommer du stå och gå en hel del, varav en normal grundfysik är nödvändig.

Andra arbetsuppgifter som ingår i jobbet är att
  • Följa utarbetade säkerhetsinstruktioner och rutiner
  • Se risker och konsekvenserna av dem
  • Vara uppmärksam på din omgivning
Vem söker vi?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har en förmåga att se detaljer och att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Det är också viktigt att du har ett driv som tar dig framåt i arbetet och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vidare är du kommunikativ och samarbetar bra med andra. Sist men inte minst har du en ambitiös inställning till ditt jobb och gör alltid ditt bästa för att uppnå så bra resultat som möjligt. För att lyckas i rollen som säkerhetsvakt kräver det att man har goda kunskaper i både svenska och engelska, fler språk är meriterande.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom industri och/eller tidigare erfarenhet som exempelvis brandvakt.

Vår kund har nolltolerans mot droger, slumpvisa kontroller genomförs regelbundet. Detsamma gäller slumpmässiga alkoholtester.

Vad får du?

Trygghet med utbildning! Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du går ut på din första arbetsdag. Vi förser dig därför med en tre dagars intern säkerhetsvaktsutbildning för att du ska känna dig trygg i arbetsrollen. Du kommer bland annat utbildas i första hjälpen (HLR + L ABC), brandfarliga arbeten, gasmätning och radiokommunikation. Utbildningen består av både teoretiska och praktiska moment.

Bli en del av vår gemenskap! Prevent präglas av en stor gemenskap, vi stöttar, lär och uppmuntrar varandra. Du kommer få ett arbete där du utför viktiga arbetsuppgifter med stöttning från kollegor och närvarande ledare. Vi månar om din motivation och utveckling!

Om anställningen:
  • Tillsvidare behovsanställning (provanställning 6 månader)
  • Placering: Hisingen, Göteborg.
  • Tillträde: Omgående
  • Arbetstider: 12 h pass & 8 h pass, främst dagtid men även natt och helgarbete kan förekomma
För såväl oss på Lernia som Prevent är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.


I denna rekrytering samarbetar vi på Lernia Bemanning och Rekrytering AB med Prevent i sökandet efter säkerhetsvakter.Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.