Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Verkstadsmekaniker sökes till S:t Eriks i Angered!

Ansök nu
Om S:t Eriks

S:t Eriks är idag Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag som verkstadsmekaniker och exempel på arbetsuppgifter är bl.a. att utföra felsökningar, reparationer och underhålla maskiner. I arbetet förekommer svetsningsarbetet i MIG och pinnsvetsning. Arbetet kan även komma att kräva viss erfarenhet av arbete i svarv. Därför är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, har god planeringsförmåga och kan garantera att ditt arbete är korrekt utfört.

Krav
  • Erfarenhet inom svetsning ( MIG & pinnsvetsning). Licens är ej ett krav.
  • Kunskaper inom ritningsläsning.
  • Kunskaper inom verkstadsarbete.
Meriterande
  • Traverskort
  • Truckkort
  • Heta Arbeten
Personliga egenskaper

För att trivas på jobbet tror vi att du är social, flexibel, driven och noggrann. Du har ett öga för detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Gillar du att ta ansvar är detta rätt roll för dig. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid, Dagtid, Angered
Det finns goda möjligheter till övertagande av kund.

Tillträdesdag

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan - redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare