Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Operativ inköpare sökes till kund!

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker för närvarande en dedikerad inköpare med en stark vilja att driva verksamheten framåt. På arbetsplatsen kommer du att få en unik möjlighet att utvecklas och vara en integrerad del av en dynamisk och energifylld grupp. Vi söker nu en individ med både kreativt och strategiskt tänkande. Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av ett exceptionella team!

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du att ansvara för att identifiera och förhandla avtal med leverantörer, säkra bästa möjliga priser och villkor. Du kommer att övervaka leveranser och hantera eventuella avvikelser samt säkerställa att inköp sker enligt fastställd budget och kvalitetsstandarder. Du kommer också att samarbeta nära med interna intressenter för att uppfylla företagets behov och mål.

Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av inköp, god kunskap inom förhandling och leverantörsrelationer eller en relevant utbildning inom ekonomi eller inköp. Du är analytisk, noggrann och har god kommunikationsförmåga. Vidare är du självgående, har förmågan att fatta strategiska beslut och trivs i en dynamisk arbetsmiljö.

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: t.o.m. april 2025

Placeringsort: Göteborg

Tillsättning: Omgående

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader på Lernia Bemanning med möjlighet till förlängning

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.