Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

IT-tekniker till SKF i Göteborg!

Ansök nu
Vi vill komma i kontakt med dig som har ett intresse för IT och tycker om att leverera god service! Som IT tekniker hos SKF kommer du att få möjlighet att utvecklas och arbeta i ett härligt team. Vi ger dig en möjlighet att hitta ditt nästa drömjobb inom IT samt att utvecklas inom området! Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen som IT tekniker kommer du att hantera interna lokala IT-frågor. Du ingår i ett team och vi ser därför att du är en prestigelös lagspelare. Du kommer även att få möjlighet att arbeta självständigt.

När du så småningom har blivit trygg i din arbetsroll behöver du vara beredd på att kunna arbeta jour 1 vecka i månaden, detta innebär extra ersättning.

Dina dagliga arbetsuppgifter kan bestå av följande:
  • Support till den dagliga IT-verksamheten
  • Direktkontakt med organisationens IT-användare
  • Installera datorer, byte av hårddiskar och internminnen i laptops
  • Installation av program som laddas från eget system
  • Dokumentation och uppdatering av register
  • Incidenthantering samt hjälpa kunder med utrustning
  • Kunskaper kring nätverks infrastruktur
Beredskap kan tillkomma.

Din bakgrund
För att passa i rollen som IT tekniker ser vi att du är van att leverera god service samt har ett proaktivt arbetssätt. Du har enklare nätverkskunskaper och det är meriterande om du jobbat brett med IT-support sedan tidigare. Slutligen kan du hantera svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift. För rollen är B-körkort ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av system. Har du tidigare arbetet i Cisco ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är utåtriktad och strukturerad som person. Du drivs av att få använda din innovativa förmåga för problemlösning. Du är även en social person som tycker om att omge dig bland människor. Du är stresstålig och trivs med att hålla många bollar i luften. Dessutom är du kommunikativ och lägger stort fokus på att leverera bästa möjliga service och visar stort engagemang i ditt arbete samt tycker om att arbeta proaktivt i grupp.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med god chans till förlängning
Mer info
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare