Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Inkassohandläggare till Intrum i Göteborg!

Ansök nu
Nu söker vi nya kollegor till vår kund Intrum i Göteborg! Vi söker dig som är serviceinriktad, ödmjuk och som vill komma till en arbetsplats med stort fokus på att hjälpa människor till en sund ekonomi! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten:
I rollen som inkassohandläggare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt och ödmjukt sätt ta emot inkommande ärenden från företagets slutkunder via telefon men även via mejl. Genom ett högt engagemang levererar man gemensamt kundlöften och driver affärer mot högre inkassering. Kunden arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som de håller en hög kvalitet i leveransen till kund och slutkund - De ser till att det händer!

Några av dina dagliga uppgifter består av att:
  • Besvara inkommande telefonsamtal från slutkunder.
  • Utgående telefonsamtal till slutkunder.
  • Besvara mejl från slutkunder
  • Ha kontakt med myndigheter och ombud
  • Samarbeta tätt med övriga funktioner
Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service och gillar att hjälpa människor. Du har förmågan att leda dig själv, drivs av utmaningar och gillar att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetssätt och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. Du är duktig på att kommunicera på både svenska och engelska och förstår vikten av att kunna anpassa din service gentemot kundens förutsättningar.

Eftersom du kommer att arbeta i team ser vi att du är en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en målinriktad verksamhet. Du gillar att hjälpa andra på ett effektivt och empatiskt sätt. Som person är du positiv och respektfull i ditt bemötande mot såväl kunder som kollegor.

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet men lägger störst vikt vid personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan!

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående

Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med goda chanser till förlängning

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare