Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Gör dig startklar för kommande uppdrag inom HR i Göteborg!

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Just nu söker Lernia dig som vill arbeta inom HR. Vi anställer löpande efter behov. Är du intresserad av att testa på nya utmaningar eller av att omvandla tidigare erfarenheter till att bidra till nya organisationer, då kan detta vara något för dig!

Dina kvalifikationer

Vi ser att du som söker trivs med att ha många kontakter, har en konsultativ arbetsstil och är kapabel att fatta snabba och självständiga beslut. Du bör ha en utbildning inom personalvetenskap och erfarenhet inom HR-fältet, samt gedigna kunskaper inom arbetsrätt och rekrytering. IT-kunskap och intresse är meriterande. Du bör vara bekant med affärssystem och Office-paketet samt vara bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i en professionell kontext.

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning hos Lernia med goda chanser till förlängning
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.