Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Ekonomiassistent till global kund i Göteborg!

Ansök nu
Är du en självgående och serviceinriktad person som har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Trivs du dessutom med att arbeta i ett team och är en lagspelare? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett internationellt, välkänt och spännande företag!

Om kunden

Företaget är en av världens ledande leverantörer av produkter och tjänster inom området lager och tätningar, men omfattar också tekniskt stöd, underhållsservice, tillståndsövervakning och utbildning.

De tillhandahåller också teknik- och rekonditioneringstjänster samt tjänster för bedömning av maskintillstånd. Men det de verkligen kan erbjuda är en arena för innovation - en möjlighet för deras kunder att använda de verktyg de tillhandahåller för att utforska, förbättra eller förändra prestanda för sin roterande utrustning. En plats där till och med den minsta justering kan göra stor skillnad.

Om tjänsten

I den här rollen som ekonomiassistent kommer du att ha hand om följande;
  • Löpande betalningar
  • Löpande AP
  • Bokslut
  • Avsättningar
  • Leverantörsreskontra- kundreskontra
  • Balanskontoaktiviteter
Om dig

För att lyckas och trivas i den här rollen har du en högskoleutbildning inom finans, alternativt mycket god arbetserfarenhet inom detta. Som person är du noggrann och inte rädd för att ta för dig. Du är en lagspelare, serviceinriktad och har lätt för att komma överens med andra. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande samt har erfarenhet av att arbeta i SAP. Slutligen är det viktigt att du känner dig trygg i teams och har god vana av att använda Office-paketet.

Om Anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: 100%,
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning med mycket god chans till förlängning
Möjlighet till att arbeta hemifrån två dagar i veckan finns.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare