Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Däckskiftare sökes till vår kund i Hisings Backa!

Ansök nu
Har du ett intresse för bilar och gillar att meka? Har du en känsla för service och trivs du med att arbeta fysiskt? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som däckskiftare hos kund under en intensiv säsong då kunder behöver byta till vinterdäck. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att byta däck och balansera däck efter kundens önskemål. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, noggrannhet och initiativtagande. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité.

Säsongen pågår under ett antal veckor på heltid, start i november. Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
  • God fysik
  • Hög arbetsmoral
Meriterande:
  • B-körkort
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självständig, noggrann, kvalitetsmedveten och bilintresserad. Du har en god förmåga att hantera en hög arbetsbelastning, ta ansvar för och hålla ordning på ditt ansvarsområde samt kan arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Du är flexibel och har inga problem med att arbeta eventuell övertid och som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp.

Om anställningen
  • Placeringsort: Hisings Backa
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Heltid, visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare