Hoppa till innehåll
Lambertsson logotyp

Kranmontör

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Till vår anläggning i Lindome söker vi nu kranmontör.

Vad kan vi erbjuda:

Som kranmontör hos oss erbjuds du ett omväxlande och utvecklande arbete där du huvudsakligen kommer att arbeta med att montera, demontera, serva och reparera byggkranar ute hos våra kunder, men arbete med service underhåll av maskiner i vår verkstad förkommer.

I din roll kommer du att ingå i vårt serviceteam samt ha ett nära samarbete med våra servicechefer, säljare och övriga medarbetare.

Du kommer även att arbeta självständigt och ta ett eget ansvar. Närheten till teknisk support finns i huset eller ett telefonsamtal bort.

Om dig:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och service, som med fördel har jobbat med liknade maskiner tidigare.

Som person ska du ha lätt för dig att ta till dig både muntlig och skriftliga arbetsinstruktioner, kunna arbeta självgående, ha viljan att lära sig nya saker och kan utföra ett noggrant arbete.

Det krävs att du är social, utåtriktad, driven och har en god förmåga att samarbeta.

Att arbeta systematiskt är en nyckel för att lyckas väl i rollens som servicetekniker.

Du gillar att jobba i ett team men trivs samtidigt med att arbeta självständigt.

Du har en professionell attityd och visar stort engagemang.

Viktigt för tjänsten:

  • Förståelse för mekanik.
  • God samarbetsförmåga
  • Körkort B, (gärna BE)
  • Svenska i tal och skrift
  • Vara bekväm med höga höjder

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Mats Wennerberg på 0733-848707 eller mats.wennerberg@lambertsson.com

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via Glacell även energioptimerade lösningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Lambertsson logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren