Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Teknisk projektledare Göteborg

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Teknisk projektledare
Göteborg

Vill du arbeta med att leda energiprojekt? Vi fortsätter att växa och söker därför en teknisk projektledare till vårt team.

På Euromekanik är vi marknadsledande inom tekniska lösningar för energigaser i Sverige. Vi samarbetar med internationella partners och fungerar som distributörer och systemintegratörer till energisektorn och processindustrin. Med vår långa erfarenhet inom energi- och processindustri samt fokus på säkerhet driver vi fler och fler spännande projekt inom energiområdet, allt från förstudier till kompletta leveranser.

Vi erbjuder
Som teknisk projektledare hos oss får du ett spännande och stimulerande arbete i ett tryggt bolag inom en framtidsbransch. Vi har god ekonomi och erbjuder bra förmåner. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, både inom ditt kompetensområde och inom nya områden.

Euromekanik expanderar och kommer inom kort flytta till nya lokaler i Marieholm, bara ett stenkast från centrala Göteborg. I fräscha och ljusa lokaler sitter vi tillsammans i öppna landskap, där det aldrig är långt till närmsta kollegan. Det bidrar till den hjälpsamma och härliga sammanhållning som vi har. Det anser vi är det viktigaste av allt, att vi trivs på jobbet!

Arbetsuppgifter
I rollen som teknisk projektledare kommer du aktivt leda våra energiprojekt tillsammans med ditt team i ett nära samarbete med säljteamet.

Som teknisk projektledare kommer du att ansvara för
  • Systemdesign och komponentval
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Tekniska underlag i offerterna
  • Leda och följa upp projektarbetet med kund och leverantör
  • Leverans och driftsättning
  • Budget och tidsplan i projekten
Din profil
För att lyckas i rollen som teknisk projektledare tror vi att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet från en projektledande roll med teknisk inriktning. Du är van vid att kommunicera med kunder och att arbeta självständigt.

Som person är du trygg i din yrkesroll med förmåga att driva projekt framåt. Du är engagerad i ditt arbete och har ett stort intresse för framtidens teknik inom förnybara energilösningar.

Kontakt:

I denna rekrytering samarbetar Euromekanik med Kraftsam Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Agnes Hedberg på agnes.hedberg@kraftsam.se.

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Ansökan:

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan via ansökningsknappen snarast, då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 mars 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren