Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Regional Client Manager - Göteborg

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Upptäck Ljudeffekten!

Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning som når fram. Vi är marknadsledare med 5 miljoner lyssnare per vecka live och on demand i radio och poddar. En miljon av dem nås genom Radioplay och Podplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och radioformat som Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro, The Daily Messiah - ditt nyhetsflöde , Älskade psykopat och många fler.

Vi utökar nu vårt team och söker en Regional Client Manager som kommer arbeta med försäljning mot våra direktkunder i Göteborg. Vi söker främst dig som bor i närheten men är även intresserade av dig som bor i en annan stad. Du kommer att arbeta självständigt och i team, med stort stöd av en mycket erfaren organisation, fantastiska kollegor, starka varumärken samt en väl utvecklad försäljningsprocess och metodik.

Uppgifter & ansvarsområden:
  • Du arbetar med försäljning av hela produktportföljen inom reklamspottar, podd-kampanjer och kreativa helhetslösningar på alla plattformar.
  • Du bearbetar och utvecklar självständigt en stor portfölj utav befintliga kunder samt identifierar och utvecklar nya affärsmöjligheter.
  • Du träffar i första hand personer på marknadschefsnivå.
  • Du förstår och sätter dig in i kundens affärsutmaning och fungerar som en skicklig rådgivare för att erbjuda helhetslösningar utifrån kundernas behov.
  • Genomföra presentationer och dragningar inför mindre och större grupper, live och digitalt.
  • I rollen ställs höga krav på aktivitetsnivå och din tid spenderar du mestadels ute hos kunder.
  • Du arbetar ansvarsfullt med stort eget ansvar mot egen budget och uppsatta KPI:er
Tidigare erfarenhet:

Till denna roll söker vi dig med minst 3 års erfarenhet, med dokumenterat starka säljresultat, av en socialt krävande roll som säljare/kundbokare gärna med erfarenhet av kunder från B2B försäljning eller motsvarande.

Meriterande:

Erfarenhet av arbete med automatiserad försäljning och/eller som säljare av digitala medier eller telecom.

Vem är du:
För att lyckas som säljare hos oss har du stort affärsintresse och tidigare erfarenhet av försäljning, du är målmedveten och resultatdriven, har en förmåga att skapa relationer samt ett brett kontaktnät.

Vi erbjuder dig:
Bauer Media är en spännande marknadsledande arbetsplats med stort affärsmannaskap. Hos oss är tempot högt och viljan att dela vår passion för ljudkommunikation utmärker allt vi gör. I vår säljorganisation vågar vi utmana våra kunder och marknaden som helhet, i syfte att driva utvecklingen av ljudmarknaden framåt. Till vår hjälp har vi fantastiska produkter och varumärken samt ett gäng lika fantastiska kollegor.

Varför ska du välja att komma till oss?
Bauer Media är en organisation med stort hjärta som vill se människor växa och utvecklas. Vi har en kreativ kultur och befinner oss i en stark utvecklingsfas. Begreppet “Growth Mindset” är ledstjärna i vårt arbete, vilket innebär att det finns stort utrymme för idéer och nytänkande. Vi vet att det är viktigt att må bra för att kunna prestera och därför erbjuder vi även generösa friskvårdsförmåner och har ett fokus på välmående och arbetsplatskultur. Vi kan dessutom erbjuda ett stort utbud av evenemang, aktiviteter och konserter. Vill du veta mer om oss- läs gärna mer på www.bauermedia.se

Bauer Media samarbetar med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sundbyberg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga