Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

KMG söker Servicetekniker Göteborg

Ansök nu
KMG söker en Servicetekniker till Göteborg
Gillar du att grotta ner dig i hur tekniska prylar i vardagen fungerar, är du händig och lagar själv det som går sönder i hemmet? Då är den här rollen som servicetekniker hos KMG maskinservice något för dig. I rollen erbjuds du utvecklingsmöjligheter samt att du kommer få arbeta med frihet under ansvar ute på fältet hos KMGs kunder.

KMG Maskinservice grundades 1978 och har sedan start haft stort fokus på att växa tillsammans med sina kunder. De samarbetar med både större och mindre bolag, bland annat städbolag, kommuner, landsting och myndigheter. KMG jobbar med förebyggande underhåll av städmaskiner med stort fokus på hållbarhet.

KMG maskinservice levererar service och reparation av städmaskiner som minskar kostnader, ställtider & miljöpåverkan i samhället. Det som är unikt med KMG är att de är en mindre organisation med ett stort hjärta och mycket ambition. De har ett hållbarhetstänk där social hållbarhet, ekonomisk hållbarhet och ekologisk hållbarhet är viktigt.

Om rollen
Som servicetekniker hos KMG erbjuds du bra förmåner, tillgång till din egen servicebuss och en gedigen introduktion in i arbetet för att få de bästa förutsättningarna samt att du kommer få en mentor med dig ute på fältet.

Du kommer arbeta över ett stort kontaktnät och lägga fokus på att bygga långsiktiga kundrelationer där kunderna får förstklassig service genom att åtgärda deras akuta tekniska fel, utföra planerad service, dokumentera och konsultera kunderna i deras tekniska frågor.

Arbetsupgifter
I din roll som servicetekniker hos KMG kommer ditt arbete vara varierat där du får frihet under ansvar. Det är en rörlig tjänst ute på fält hos KMGs kunder där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bland annat bestå utav planerade reparationer, service och underhåll av städmaskiner samt utryckningar på akuta arbeten ute hos kunderna

Du startar din dag hemifrån och får tilldelat till dig via telefon vilka uppdrag du ska åka på samt att du själv kan få boka in dig på uppdrag. Du planerar och bokar själv in dina besök med kunden utifrån veckans uppdrags lista på maskiner som behöver service. Arbetet sker främst i Göteborgsområdet men det kan förekomma resor med övernattning utanför Göteborg.

Vi söker dig som
  • Innehar B-körkort
  • Innehar ett stort teknik- och elektronikintresse och ser dig själv som en händig person
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande för tjänsten om du innehar kunskap i systemet Pyramid samt om du innehar en teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som tekniker. Som person ser vi att du är stresstålig och duktig på att kommunicera med andra, samtidigt som du är initiativtagande, ansvarstagande och driver dina arbetsuppgifter självständigt framåt. Du har en problemlösningsförmåga och motiveras av att ge kunderna förstklassig service.
Vidare som servicetekniker hos KMG behöver du vara flexibel eftersom arbetsuppgifterna kommer att variera från dag till dag där du kommer behöva prioritera utifrån din planering.

Har du de egenskaper vi efterfrågar så vill vi att du genast ansöker med ett CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök snarast möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på olivera.cvetkovic@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare