Hoppa till innehåll
Ansök nu
  Säljare - Konsumentbutik
Göteborg / Mölndal

Vi är i ett expansivt läge och därför söker vi nu en ny kollega. Konradssons i Mölndal är en del av Konradssons Kakel AB och vi har ett brett sortiment med en av Göteborgs största bad- och kakelutställningar samt en proffsbutik för våra hantverkskunder. Utmärkande för oss är vår höga service och känsla för kvalitet. Vi är ett härligt arbetslag som drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder.

Om tjänsten
Som säljare kommer du att jobba i vår konsumentbutik där vi säljer både kakel, klinker och badrumsmöbler. Du kommer att ge professionell service till våra privata kunder, agera rådgivare och smakråd, lägga offerter och beställningar. Du blir en del av ett erfaret team som arbetar tillsammans för att nå de uppsatta målen. Arbete sker enligt ett rullande schema då konsumentbutiken har öppet måndag-fredag 9-18 och lördag 10-15.

Vad har Niklas Estlander, VD att säga om Konradssons Kakel?

”Konradssons Kakel är Sveriges ledande leverantör av kakel och klinker, vår gemensamma drivkraft är att alltid vilja bli bättre och fortsätta ligga i framkant.

Våra medarbetare spelar en avgörande roll för att vi ska fortsätta denna roliga och spännande resa. Är du vår nya medarbetare?” 

Vi söker dig som

  • Tycker om försäljning och kundkontakt
  • Har ett intresse för form, färg och design

Branschkunskap är meriterande men inte ett krav utan vi ser till att du får dessa kunskaper hos oss genom interna utbildningar och praktiskt arbete. Som person har du ett stort eget driv, är målinriktad och tycker om den dagliga kontakten med kunderna. Du är strukturerad, ordningsam och tar egna initiativ. Du är en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs som mest.Har du truckkort är det ett plus men inget krav.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och stimulerande jobb med ett positivt gäng och utrymme för egna initiativ. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas, både genom egna insatser och våra internutbildningar; kakelskolan & badrumssortiment. Om du vill arbeta på ett företag med premiumvarumärken, kvalitetsprodukter samt en trygg ägare som satsar på sina medarbetares kompetensutveckling, då är vi på Konradssons Kakel bolaget för dig! 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring, tel. 036-336 34 61

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare