Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Utvecklare inom Integration!

Är du en utvecklare med ett extra intresse för integration och Devops? Se då hit! Vår kund, som är ett ledande tillväxtbolag inriktade på affärssystemslösningar, står nu i begrepp att utöka sitt team i Göteborg. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en utvecklare som är redo att ta nya kliv i karriären. Vår kund är specialiserade inom affärssystem och erbjuder sina kunder skräddarsydda lösningar för en effektiv implementering. Bolaget är verksamma inom flera branscher och har en kundbank som sträcker sig globalt. Företaget har sina rötter i Luleå, men har numera också kontor i Linköping, Västerås och Göteborg. I Göteborg består det nystartade teamet av tre personer, som med en progressiv anda nu står i begrepp att utökas. Hit söker de dig som står i starten av din karriär som utvecklare, och som med färska kunskaper utmanar teamet med nya lösningar och idéer.

I rollen som Junior Utvecklare kommer du vara med och utveckla de affärssystem som gemensamt arbetas fram. Arbetet sker i nära dialog med kund, som teamet tillsammans vägleder med gedigen kunskap på området. Lösningarna avser att effektivisera processen för implementeringen av det nya affärssystemet, där din främsta arbetsuppgift är att vara delaktig i utvecklingsarbetet med fokus på integration och automatisering i Microsoft-miljö. På kontoret i Göteborg möts du av ett erfaret gäng, där du som drivs av utveckling och innovation välkomnas in i en trygg uppstartsfas med en mentor att luta dig mot. Tillsammans arbetar ni för att fortsätta driva denna framgångsrika tillväxtresa framåt!

VI SÖKER DIG SOM:
  • Besitter en eftergymnasial utbildning inom IT.
  • Har tidigare erfarenhet av att jobba med integrationsutveckling/Devops.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
  • Har erfarenhet av att jobba i Cloudmiljöer.
Utöver det läggs stor vikt vid personlighet, där vi söker dig som har ett utvecklingsdriv och trivs i en progressiv miljö. I arbetet med teamet är du samarbetsvillig och räds inte för att presentera nya lösningar och idéer. Stora delar av arbetet sker dessutom i kontakt med kund och därför ser vi gärna att du som har en kommunikativ ådra trivs i sociala sammanhang.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/enligt överenskommelser
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman, Rebecka.forsman@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig
OM FRIDAY:
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare