Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Mekaniker - Service & FU

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker behöver du besitta en bred mekanisk kunskap och vara tekniskt intresserad. Under din anställning ges du möjlighet att utvecklas inom ett flertal olika tekniska områden och vi tror därför att du är öppen för att lära dig nya moment. Efter en gedigen introduktion kommer du att arbeta brett med service, underhålls- och reparationsarbeten samt felsökning av hissar.

Arbetet sköts fritt under ansvar och du lägger själv upp dina dagar utifrån både planerade jobb och akuta ärenden och ditt geografiska område sträcker sig kring Göteborg och omnejd. Då det ingår en fullt utrustad servicebil i anställningen så utgår rollen ifrån hemmet.

Mer konkret innebär rollen:
  • Självständigt arbete och resor i närområdet.
  • Löpande service, underhåll och mindre reparationsarbeten runt om i Göteborg.
  • Varierat arbete emot hissar vilket gör att du kommer arbeta med både el och mekanik.
  • Löpande kunddialog.
Om dig

Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha ett stort tekniskt intresse och framför allt en vilja att lära dig mer. Du behöver även ha:
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, mekaniker, installatör eller underhållstekniker.
  • Erfarenhet av någon form av service och felsökning inom maskin och el.
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, tekniker, reparation, hisstekniker, installatör, elektriker, fordonsmekanik, verkstad, mekaniker, mekanik, el, Mölndal, Eriksberg, Hisingen, Bohuslän, Göteborg, Kungälv, Kungsbacka.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden och letar nu efter fler servicetekniker. En av produkterna företaget arbetar med är hissar som finns i bland annat flerbostadshus. Dessa hissar gör att dina kompetenser inom både mekanik och el kommer att sättas på prov.

Du får en gedigen introduktion och interna utbildningar för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Företaget satsar på din utveckling och vill hålla din kompetens så uppdaterad som möjligt. Mer information om företaget kommer senare under processen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare