Hoppa till innehåll
ValueOne söker en Master data-ansvarig för ett konsultuppdrag hos vår kund i Göteborg. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på fyra månader med möjlighet till förlängning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
  • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • marknadsledande tjänstepension
  • generös sjuk- och vårdförsäkring
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).
Om rollen
Som Master data-ansvarig kommer du att hantera stora mängder data i Excel. Du ska analysera förändringar och ladda upp prisfiler samt importera filer i systemet. Du ingår i en arbetsgrupp bestående av ca 35 personer.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av Master-data-hantering och är van att hantera och analysera stora datamängder. Du behöver vara van att arbeta i Excel samt ha erfarenhet av Jeeves/RELEX. Vi ser gärna att du har högskole- eller universitetsutbildning inom lämpligt område alternativt en relevant yrkesutbildning. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett starkt eget driv och inte räds att ta egna initiativ.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.
Mer info
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare