Lönespecialist i centrala Göteborg

Lönespecialist i centrala Göteborg

Nu söker vi en lönespecialist till vår kund som är verksam inom en spännande bransch! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt som sträcker sig 6 månader, med chans till förlängning. Kunden sitter i fina lokaler i centrala Göteborg vid stampen.

Ditt uppdrag
I rollen som lönespecialist kommer du ingå i ett team och göra lönerna från ax till limpa för ca 300 löner i lönesystemet Hogia

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Anmälan till Försäkringskassan
  • Inkomst intyg, arbetsgivarintyg, anställningsintyg
  • Hantera inkommande mail och fördela i teamet
  • Supporter frågor till anställda och ledare
  • Hantera lönekörningen
Din bakgrund
För att passa i rollen ser vi att du har något års erfarenhet som lönespecialist. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och är nyfiken på att lära dig mer inom lön. Som person är du driven, glad, serviceinriktad samt en riktig lagspelare! I och med att det är ett internationellt bolag kommer du ha kollegor som talar engelska, därav ser vi att du är bekväm med engelska i både tal och skrift.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Eftikar Baroudi (eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Ida Asmar (ida.asmar@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.