Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Kundtjänstmedarbetare - Nordiska språk

Talar du något av de nordiska språken? Vill du jobba i ett internationellt företag där det finns utrymme för utveckling och möjlighet att skapa ett stort kontaktnät? Detta företag är verksam inom fordonsindustrin och söker nu kundtjänstmedarbetare på heltid till sommaren. Är du serviceminded och tycker det är roligt att prata med människor bör du läsa vidare. För dig som inte har något emot att arbeta utanför ordinarie arbetstider och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en väldigt passande roll.

OM TJÄNSTEN:
I din roll kommer du att ha fokus på support till kunder via telefon och mail på den nordiska marknaden. Samtalen kan variera och man kommer att hantera alla möjliga olika frågor. Det innefattar även bärgningsärenden, vägassistans eller bokning av taxi/hyrbil. Du kommer att få en gedigen introduktion som varar 3-4 veckor. Det är av största vikt att du kan vara på plats de första introduktionsveckorna.

Du blir del av ett team om 12-15 personer som arbetar mot den nordiska marknaden. Arbetspassen kommer infalla mellan 7-23 alla dagar i veckan. Du förväntas jobba minst 2 helgpass i månaden. Givetvis tillkommer OB på samtliga arbetstimmar utanför dagtid. Det finns möjlighet att arbeta till stor del hemifrån när du blivit varm i kläderna. Det finns också stor möjlighet att bli förlängd och arbeta extra efter sommarperioden.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har relevant erfarenhet från en serviceroll där kundbemötande varit i fokus. Det är meriterande om du arbetat med kundtjänst över telefon.
  • Är flytande i svenska, norska, danska eller finska i tal och skrift
  • Kan jobba heltid under sommarperioden
  • Kan börja arbeta 31 maj
Tycker du det är roligt att arbeta i en kundnära roll och har en fallenhet att hantera olika typer av människor med en vilja att göra ett riktigt bra jobb är detta en tjänst som passar dig. Det viktigaste av allt är att du tycker om att jobba med människor och har ett serviceinriktad förhållningssätt. En stor del av vår bedömning kommer därför baseras på dina personliga egenskaper.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår partner är verksam inom fordonsindustrin med huvudkontor i Torslanda.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO.
  • Omfattning: Heltid mellan 7-23 alla dagar i veckan.
  • Start: 31 maj
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Ida Collin
  • Lön: Timlön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare