Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Junior Webbutvecklare inom Wordpress och React

Har du en vass portfolio med hobbyprojekt du filat på parallellt med studierna? Har du fastat för React och Wordpress och vill arbeta i ett mindre och sammansvetsat team på ett innovativt techbolag i centrala Göteborg? Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
Friday söker för kunds räkning en junior Frontendutvecklare till ett långsiktigt uppdrag hos vår kund som är lokaliserade i centrala Göteborg. Här får du arbeta på ett innovativt och globalt företag vars namn många känner till. Teamet består av 3 erfarna utvecklare som tillsammans hostar 40 olika webbsidor och applikationer för sina kunder. Du får arbeta med mer erfarna utvecklare, allt för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt. Däremot förespråkas ett stort initiativtagande från din sida där du själv vågar kommer med egna idéer som kan vidareutveckla arbetet och teamet.

Arbetsuppgifter:
 • Drifta och utveckla kunders hemsidor i Wordpress, React och Next.js
 • Utveckla applikationer för bolagets kunder
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom frontendutveckling eller motsvarande
 • Besitter mycket goda kunskaper i React, Next.js och Wordpress
 • Har arbetserfarenhet vid sidan av studierna alternativt hobbyprojekt att visa upp
 • Är obehindrad i det engelska språket
Det är meriterande om du har:
 • Kunskaper i det svenska språket
 • Har arbetat med wordpress tidigare
 • Har goda kunskaper i UX
 • Har goda kunskaper i Devops
Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet i rekryteringsprocessens urval. För att du ska passa i teamet behöver du vara ödmjuk, driven och engagerad. Du räds inte för att ta egna initiativ och delar gärna dina idéer och åsikter med dem andra i teamet. Du vill ständigt utvecklas och ser inte en utmaning som ett hinder, snarare möjlighet. Du uppskattar vidare att integrera med personer, vägleda och ge bästa möjliga service i all kontakt med bolagets kunder.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående alternativt efter sommaren
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare