Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Junior Underhållsingenjör till bolag inom automaton!

Har du en eftergymnasial tekniskt utbildning eller motsvarande och något års erfarenhet inom underhåll eller likvärdigt område? Har du även ett intresse för automation? Se då hit! Nu finns möjligheten för dig som vill ta nästa kliv i din karriär. Hos vår kund kommer du få arbeta i olika projekt med fokus på automationslösningar. Välkommen in med din ansökan!i

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en driven och kommunikativ Underhållsingenjör. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat team där du kommer att arbeta både operativt och strategiskt . Tjänsten kommer att inledas med en gedigen introduktion, där du får möjligheten att ta lärdom av seniora ingenjörer och drivna kollegor. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg, men beroende på uppdrag sker arbetet emellanåt ute hos kund. Kunderna du kommer att arbeta med är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

För att trivas i rollen som Underhållsingenjör tror vi det är viktigt att du är ansvarstagande och gillar att ha många kontaktytor både internt och externt. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att du ska skapa och uppdatera driftsäkerhetsupplägg som dokumentation, förebyggande underhåll, reservdelsberedning och servicetips.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att utveckla teknik, metoder och kompetenser i produktionsprocesser.
 • Granska relevant dokumentation och stämma av med rätt komponenter.
 • Ha en nära dialog med kund gällande tekniska diskussioner.
 • Utföra underhållstekniska testningar av utrustning hos kund.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har tidigare arbetat som servicetekniker inom underhåll eller besitter likvärdig kompetens.
 • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken kommuniceras internt och externt.
 • Innehar B-körkort.
Det är meriterande, men inget krav om du:
 • Har tidigare erfarenhet inom elsäkerhet.
 • Har kunskaper i tyska.
Vidare kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är en driven och målmedveten lagspelare. Du besitter även en god kommunikativ förmåga och kan bemöta olika typer av situationer. Vi ser även att du både är konsultmässig och strukturerad i ditt arbetssätt och duktig på att hålla deadlines.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare