Junior Systemutvecklare till Tekniskt Bolag!

Junior Systemutvecklare till Tekniskt Bolag!

Tar du examen till sommaren och vill bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Vi söker dig med kunskaper i C++ som vill ta ett spännande steg i din karriär. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en systemutvecklare inom C++ till ett väletablerat bolag där du blir en del av en öppen och utvecklande miljö. I rollen kommer du ta del av hela systemutvecklingsprocessen och du behöver därför ha bred kunskap och en ambition att utvecklas vidare. Vår kund tror på en öppen och platt organisation där allas åsikter är välkomna och är en förutsättning för utvecklingen framåt.

Avdelningen har systemutvecklare fördelade i Göteborg och Växjö med en indelning i mindre team. Utöver teamet och scrum master innebär arbetet kontakt med projektledare, release managers och produktägare samt medlemmar i andra team.

Du kommer utgå från teamet i Göteborg och dina arbetsuppgifter består bland annat av utveckling, leta buggar, testning, dokumentation och granskning. Teamet arbetar agilt med möjligheten att verifiera funktionerna i simulatorriggar för att kvalitetssäkra arbetet och det säkerhetskritiska systemet. Du kommer primärt arbeta med C++ i Windowsmiljö men även inslag av C# och Linux kan förekomma.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen i mjukvaruutveckling, programvaruteknik eller motsvarande område.
 • Besitter goda kunskaper i C++-programmering.
 • Har kunskap i och är van vid att arbeta i Windowsmiljö.
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Har kunskap i C# samt Linux.
 • Har relevanta hobbyprojekt att visa upp som berör programmering i C++.
Vidar kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen ser vi att du är självgående och kan ta stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du gärna arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. Vi tror att du besitter goda kommunikationsfärdigheter och ett stort intresse för programmering där du ständigt vill lära dig nytt och utvecklas.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du blir tillsvidareanställd hos vår kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Hanna Lejon.
 • Lön: Månadslön.
 • Start: Enligt överenskommelse.
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 21 apr 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?