Junior Sales Support till Tekniskt Bolag!

Junior Sales Support till Tekniskt Bolag!

Brinner du för försäljning och vill ta nästa kliv i din karriär? Har du dessutom ett stort tekniskt intresse? Vi söker dig både med eller utan eftergymnasial utbildning. Här är ditt driv och engangemang det viktigaste för att lyckas! Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Sales Support. Bolaget producerar och säljer produkter till svensk industri enligt hög standard och grönt tänk. Detta är en perfekt roll för dig som älskar att arbeta när affären där det går snabbt och på sikt vill ta klivet upp till en teknisk säljroll. I tjänsten kommer du att bli en del av en grupp om fyra personer som arbetar med ett specifikt produktområde med ledande kunder inom området.

I rollen som Sales Support kommer du att hantera inkommande ordrar via tre huvudkanaler. Sådana som baseras på lagerförda artiklar, försäljning på produkter som går via egen produktion samt order som går på förfrågan direkt till leverantörer. Det blir vidare din uppgift att löpande bevaka och följa samtliga orderkanaler och säkerställa att processen flyter på som tänkt. I praktiken innebär det framförallt tät dialog med dina kollegor som arbetar med innesälj i syfte att uppdatera artiklar, se till att kompletterande dokumentation finns om det krävs, följa upp inkommande förfrågningar och skickade offerter. Du kommer även att ha dialog med leverantörer, produktansvariga samt mer seniora kollegor på olika avdelningar som kan sitta på svar som rör produkter, ledtider eller processer.

Sammanfattningsvis kommer du att:
 • Ha övergripande koll på samtliga försäljningskanaler och säkerställa att respektive processer flyter på planenligt
 • Bevaka förfrågningar, beredningar och ta fram offerter
 • Sköta orderadministration i CRM-system och ärendeportal
 • Uppdatera artiklar löpande
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har relevant utbildning inom försäljning på YH/högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har tidigare erfarenhet av en supporterande och/eller kundnära roll.
 • Har god datorvana och vana vid att arbeta i affärssystem.
 • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du har en god kommunikativ förmåga i kombination med ett riktigt starkt driv. Du värdesätter att vara i ett arbetslag där man jobbar för en god sammanhållning med mycket fart och fläkt. Då bolaget är på framfart ställer det krav på att du har en förmåga att ta egna initiativ, ställa frågor och sprida energi. För dig med höga ambitioner finns det många framtida möjligheter där du på sikt växlar upp till teknisk försäljning och kan ta dig an många spännande utvecklingsprojekt.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Din anställning inleds vidare med en gedigen onboarding som sker både online och på plats genom utbildning och stöd av flera olika funktioner. Tanken är att ge dig en god överblick på bolagets processer ur olika perspektiv och involverade parter i syfte att du ska kunna stötta säljprocessen på bästa möjliga sätt. Likaså kommer mycket stöttning ges av teamets chef vid frågor och kommersiella beslut.

Övrig information:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?