Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Produktionsplanerare till Spännande

Publiceringsdatum
27 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Trivs du i att arbeta med många kontaktytor i en övergripande, bred roll? Har du en utbildning riktad mot produktionsekonomi eller produktionsplanering? Då är detta en tjänst för dig. Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Vi söker nu efter en produktionsplanerare till vår kund och divisionen du kommer tillhöra producerar bland annat komponenter till antenner och mikrovågsprodukter. Idag består teamet av erfarna produktionsplanerare som arbetar med kundordrar i IFS från förfrågan till leverans och ansvarar för produktionsrelaterade frågor i olika projekt. Du kommer ha många kontaktytor och jobba i tät dialog med bland annat projektledare och produktionspersonal.

Du kommer exempelvis att:
 • Vara en central punkt i olika projekt kring alla produktionsrelaterade frågor.
 • Arbeta med lång- och kortsiktig produktionsplanering.
 • Bereda och följa upp ordrar i IFS.
 • Ansvara för att ta fram prognoser och rapporter kring produktionsrelaterade frågor.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en kandidatutbildning inom exempelvis ekonomi och produktionsteknik eller industriell ekonomi.
 • Besitter god förståelse för produktionsprocesser och delprojektledning.
 • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska, då båda språken kommuniceras internt såväl som externt.
 • Tidigare har arbetat i IFS eller ett liknande affärssystem.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från en liknande roll, kanske som extrajobb under studierna
Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en kommunikativ person som trivs i att arbeta med många kontaktytor. Vidare ser vi att du är en driven, serviceinriktad och positiv person som har lätt för att ta ett helikopterperspektiv och se helheten i olika projekt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Anställningen är tidsbegränsad i 6 månader med möjlighet till förlängning.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Göteborg.
 • Start: Relativt omgående.
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon.
 • Lön: Fast månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 jan. 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga