Junior Konstruktör inom Kablage till Globalt Bolag!

Junior Konstruktör inom Kablage till Globalt Bolag!

Är du ny i karriären och vill vara en del av ett världsledande bolag inom fordonsindustrin? Har du kunskaper inom elektronik och CAD samt ett intresse för hållbarhet? Då ska du läsa vidare! Hos vår kund ges nu möjlighet att arbeta med utvecklingen av framtidens produkter inom kablage.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Junior Konstruktör inom kablage till ett internationellt företag inom fordonsindustrin. I tjänsten kommer du att tillhöra ett team som ansvarar för signalnätet och kablarna för drivlineinstallationer som motor-, transmissions- och efterbehandlingssystem för tunga fordon. Teamet ansvarar för design, utveckling och industrialisering av motorkomponenter där de ständigt strävas strävar för att utveckla sina produkter och installation med hänsyn till hållbarhet.

I rollen kommer du att arbeta projektbaserat med konstruktion av motor- och växellådekablage. Vidare ansvarar du även för felsökning och besöker därför ofta företagets fabriker för att säkerställa installationer av motorsystemen. Du kommer att ingå i ett team om 6 personer som arbetar efter ett agilt upplägg. I gruppen finns det senior kompetens att lära av, där du som junior kommer få en gedigen introduktion och stöttning för att komma in i tjänsten. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill bidra till att forma framtidens produkter i en global miljö.

ARBETSUPPGIFTER:
 • Säkerställa en hög nivå på kablagedesign av motorkablar, växellådekablage och kraftkablar.
 • Utföra 3D-design, paketering, elektriska scheman, och bundelritningar där du kommer att arbeta med verktyg såsom Creo och Saber.
 • Underhålla produkterna i nära samarbete med företagets leverantörer.
 • Utföra kontrollmätning i testcell och kontrollera installationer.
 • Säkerställa hög dokumentationskvalité.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom elektro, mekatronik, maskinteknik eller likvärdigt område.
 • Har kunskaper inom något CAD-program samt inom elektrisk CAD.
 • Är flytande i engelska i både tal och skrift.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
 • Har erfarenhet av att arbeta i Catia, Creo eller Saber.
 • Har några års arbetslivserfarenhet inom området.
 • Har erfarenhet av att designa, utveckla, dokumentera och underhålla ledningsnät och kablar enligt etablerade ingenjörsprocesser.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi söker dig som har ett naturligt driv, är nyfiken och en problemlösare. Vi ser även att du är motståndskraftig, hjälpsam och att du tar ägarskap för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, men även att du finner glädje i att diskutera med dina kollegor och att du har en god kommunikationsförmåga. Du bör även gilla att utvecklas och dela med dig av din kunskap.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter cirka 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?