Junior Javautvecklare till Globalt Bolag

Junior Javautvecklare till Globalt Bolag

Mängden mjukvara som används dagligen i olika produkter utvecklas till att bli mer och mer komplex och vår kund eftersträvar att bli snabbare och smartare i deras problemlösning. Är du en driven utvecklare med kunskaper i Java som vill vara en del av detta arbete framåt? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
I din roll som junior utvecklare hos vår kund kommer du ingå i ett agilt team som jobbar med utveckling av testverktyg och träningssystem system relaterade till radar och signalbehandling, främst i Java men också i Delphi. Teamet arbetar i nära samarbete med övriga utvecklingsteam och avdelningar för att säkerställa att automatiska testverktyg och analysverktyg ligger steget före. Vid sidan av detta finns det alltid ett fortlöpande behov för att arbeta med att förbättra rutiner, arbetssätt och interna system. Du kommer ha en viktig roll i att problemlösa mot deras interna kunder, detta i strukturerade och genomarbetade processer.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning
  • Har goda kunskaper i Java eller något annat objektorienterat programmeringsspråk
  • Är obehindrad i både det svenska och engelska språket då detta används i det dagliga arbetet
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och för att trivas och bli långvarig i rollen tror vi att du som person är förtroendeingivande och duktig på att plocka upp nya tankar och idéer. Du gillar att ingå i ett team där man har många kontaktytor internt och jobbar nära kollegor samt andra team.

Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:
Kunden är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land-, och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Efter överenskommelse/till sommaren
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?