Junior Inköpare till Rymdindustrin!

Junior Inköpare till Rymdindustrin!

Har du en eftergymnasial utbildning inom inköp och söker efter en spännande tjänst på ett expansivt bolag? Vi letar efter dig som vill arbeta i en bred roll och utveckla dina kunskaper. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Vi söker nu efter en inköpare till vår kund som är verksam inom rymdindustrin och divisionen du kommer tillhöra producerar bland annat komponenter till antenner och mikrovågsprodukter. Idag består teamet av erfarna inköpare som arbetar med inköp av exempelvis mönsterkort, elektriska och mekaniska komponenter samt förbrukningsmaterial. Din roll blir kommunikativ och du kommer ha kontakt med bland annat olika inköpare och komponentingenjörer.

Du kommer exempelvis att:
 • Förbereda och utfärda leverantörsbeställningar
 • Arbeta med förfrågningar gällande offerter och förslag
 • Underhålla leverantörskontakten till befintliga leverantörer
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en YH- eller högskoleutbildning inom exempelvis inköp eller ekonomi
 • Har god förståelse om kostnad och kvalitet
 • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska
 • Tidigare har arbetat i IFS eller något liknande affärssystem
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från en liknande roll, kanske som extrajobb under studierna
Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en kommunikativ person som trivs i att arbeta med många kontaktytor. Vidare ser vi att du är en lösningsorienterad, serviceinriktad och positiv person som tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du gärna samarbetar med ditt team.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Anställningen är tidsbegränsad till slutet av augusti med möjlighet till förlängning.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?