Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Junior FPGA-utvecklare till Tekniskt Bolag!

Tar du examen till sommaren och vill bli en del av ett bolag med hög teknisk kompetens? Vi söker nu dig som vill ta ditt första steg i karriären och utveckla modern laserteknik. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för en kunds räkning dig som vill arbeta med FPGA-programmering i VHDL för att utveckla komplexa produkter. Vår kund arbetar inom laserteknik och har 60 års erfarenhet av en stark marknadsposition. Hos vår kund arbetar i dagsläget 50 personer med allt från inköp, produktion och utveckling. Här får du ta del av både teknisk och personlig utveckling på en arbetsplats som främjar samarbete och transparens.

Du kommer bli en del av företagets R&D-team bestående av 15 personer och din roll blir bred. Dina primära arbetsuppgifter är FPGA-programmering i VHDL gällande underhåll och nyutveckling av produkter men inslag av Python, C/C++, Labview och PLC-programmering förekommer. Då du kommer arbeta nära hårdvaran ser vi även att du gillar att arbeta fysiskt med produkten, som att skruva eller mäta med oscilloskop.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller datateknik, alternativt en likvärdig utbildning.
 • Besitter kunskaper i FPGA-programmering i VHDL
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Har kunskaper i Labview.
 • Kan programmera i C, C++ och/eller Python
Vidar kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen ser vi att du är självgående och kan ta stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du gärna arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. Vidare är du flexibel, noggrann och nyfiken där du ständigt vill lära dig mer och utvecklas.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Hanna Lejon.
 • Lön: Månadslön.
 • Start: Enligt överenskommelse.
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 maj 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare