Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Junior Embeddedutvecklare till Tekniskt Bolag!

Är du en driven utvecklare med goda kunskaper i C/C++ som vill arbeta med utveckling av radarsensorer till toppmoderna system? Se då hit! Denna roll är perfekt för dig som vill raketstarta karriären då du kommer till en organisation som arbetar med högteknologiska produkter och där du kan lära av seniora kollegor. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
I din roll som Embeddedutvecklare kommer du vara med och utveckla antennära radarsensorer till flera olika produkter. Du kommer tillhöra ett agilt, tvärfunktionellt team med olika expertkompetens inom mjukvaruutveckling, testning och systemarkitektur. Det dagliga arbetet innefattar att designa, implementera och testa programvara för bolagets radarsystem. På anläggningen har man ett heltäckande ägandeskap där man utvecklar produkter från ax till limpa och där du är med och tar fram eller vidareutvecklar produkter från krav till färdig lösning. Du kommer framförallt arbeta i C/C++, men även i andra programmeringsspråk och tekniker, vilket innebär att du behöver vara en allätare när det kommer till utveckling. Dessutom kommer du spendera en del tid i labbet med olika instrument för att göra mätningar, så det är viktigt att du trivs i att vara nära hårdvaran!

VI SÖKER DIG SOM:
  • Till sommaren examinerar från en relevant eftergymnasial utbildning såsom Data, IT, Elektro eller liknande
  • God förståelse för inbyggda system
  • Har goda kunskaper i C/C++
  • Är obehindrad i svenska och engelska språket då detta används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet från FPGA-programmering i VHDL
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och för att trivas och bli långvarig i rollen tror vi att du som person är förtroendeingivande och duktig på att plocka upp nya tankar och idéer. Du är driven och engagerad och trivs i såväl självgående som teambaserat arbete.

Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Efter överenskommelse/till sommaren
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi, pontus@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare