Junior embeddedutvecklare till bolag inom fordonsindustrin!

Junior embeddedutvecklare till bolag inom fordonsindustrin!

Friday söker nu för kunds räkning en junior embeddedutvecklare. Bolaget verkar inom fordonsindustrin där du kommer tillhöra ett mindre team om ca fyra personer. Tycker du om programmering och har kunskaper inom C/C++ är du varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
I din roll som embeddedutvecklare kommer du att ha en central roll i organisationen. Du kommer att få tryggheten med att tillhöra ett väletablerat företag inom fordonsindustrin men även den innovativa spännande delen av känslan att medverka i ett startupföretag. Alla dagar ser olika ut, vilket ger dig en bredd i din roll där du kommer att sitta med C/C++ men även i andra programmeringsspråk och tekniker, vilket innebär att du behöver vara en allätare när det kommer till utveckling. Du kommer att tillhöra ett agilt, mindre team där du samverkar med hela bolaget och kommer därav behöva, genom god kommunikationsförmåga och nyfikenhet, ta reda på information som är betydelsefull för att ni ska kunna komma fram i utvecklingen i er avdelning.

Vi söker dig som:
 • Har en högskole-/civilingenjörsexamen inom exempelvis teknisk fysik, datateknik eller motsvarande.
 • Besitter goda kunskaper inom C/C++ - programmering.
 • Har ett stort intresse för tekniska och komplexa mjukvarusystem.
 • Talar och skriver flytande engelska då språket används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller tidigare har arbetat inom fordonsindustrin.
 • Har relevanta hobbyprojekt att visa upp som berör embeddedprogrammering.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du som person besitter en god social förmåga, är lyhörd och lösningsorienterad. Vidare tror vi att du tar egna initiativ genom att komma med nya förslag och lösningar. Du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och agerar för verksamhetens bästa.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambitionen att du på sikt blir anställd hos kunden.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Bianca Lord
 • Lön: Fast månadslön
 • Start: Enligt överenskommelse
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsen är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?