Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior DevOps-Ingenjör till Tekniskt Bolag!

Ansök nu
Har du en eftergymnasial utbildning inom IT eller Data och vill vara en del av ett utvecklingsteam som arbetar för ett säkrare samhälle? Har du ett intresse för DevOps och säkerhet, och vill arbeta med att bygga, underhålla och förbättra mjukvarupipelines? Nu söker ett bolag som är i framkant teknikmässigt en junior DevOps-Ingenjör. Varmt välkommen in med din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Vi på Friday söker nu för kunds räkning en Junior DevOps-Ingenjör till ett tekniskt bolag. Du kommer att arbeta i en teamorienterad miljö och bidra med din expertis när det kommer till att bygga, utveckla, underhålla samt förbättra deras mjukvarupipelines. Arbetet kommer ske i syfte att säkerställa att företagets mjukvara levereras smidigt och effektivt från utveckling till produktion. Vidare kommer du arbeta nära andra team inom utveckling för att säkerställa att pipelines uppfyller deras krav för utbyggnad och testning, samt arbeta med förbättringsarbete kopplat till pipelines i form av att undersöka och utforska nya tekniker och verktyg för att effektivisera arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Uppbyggnad och underhåll av mjukvarupipelines med verktyg som Jenkins, GitLab och andra CI/CD-verktyg.
 • Utveckling/ underhåll av skript och funktioner för automatisering av bygg- test- och distributionsprocesser.
 • Övervakning samt felsökning av problem kopplat till pipelines.
 • Samarbeta med andra DevOps-Ingenjörer.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom Datateknik, IT eller motsvarande.
 • Har kunskaper om Linux/Unix-baserade system och infrastruktur.
 • Har kommit i kontakt med skriptspråk som Bash, Python eller liknande tidigare.
 • Behärskar engelska och svenska flytande, då båda språken kommuniceras internt och externt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mjukvarupipelines, samt CI/CD-verktyg exempelvis Jenkins, GitLab, samt förståelse för containeriserings- och orkestreringsteknologier, såsom Docker och Kubernetes. Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen tror vi att du som person har en stark samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i team. Vi tror att du som söker besitter en stark problemlösningsförmåga samt att du som person är uppmärksam för detaljer.

Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday med ambition att bli anställd av kunden efter 6-12 månader.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Augusti/September 2023.
 • Placering: Göteborg.
 • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi, pontus@friday.se
 • Lön: Fast månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare