Flexibelt jobb inom Customer Care

Flexibelt jobb inom Customer Care

OM TJÄNSTEN:
OIO söker för kunds räkning en svensktalande kundsupport till en kund som är verksam inom fordonsindustrin i Göteborg. I din roll kommer du att ha fokus på support till kunder via telefon och mail på svenska marknaden. Samtalen kan variera och innefattar frågor som rör alla typer av frågor kunder kan ha plus bärgningsärenden, vägassistans eller bokning av taxi/hyrbil.

Du blir del av ett team om 12-15 personer som arbetar mot den svenska marknaden och som arbetar på ett rullande 6 veckor långt schema med arbetstider mellan 7-23 alla dagar i veckan. Du har möjlighet att önska schema men behöver vara tillgänglig för jobb under utsatta tider samt helg. För passen som slutar efter kl 19 och helger finns möjlighet att helt arbeta hemifrån. Givetvis tillkommer OB på samtliga arbetstimmar utanför dagtid.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en uttagen gymnasieexamen
  • Har relevant tidigare erfarenhet från en serviceroll där kundbemötande varit i fokus
  • Talar flytande svenska.
  • Har du kunskaper i norska, danska eller finska är det ett plus
Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten och intresset för såväl ett långsiktigt arbete som viljan att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som inte har något emot att arbeta utanför ordinarie arbetstider och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en väldigt passande roll. Du blir del av ett mycket härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är verksam inom fordonsindustrin med huvudkontor i Torslanda där din placering blir för arbetspass under dagtid.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag där du till en början bli anställd hos OIO. Ambitionen är att anställningen ska övergå till en tillsvidareanställning hos kund.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Gustav Granqvist
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2023 (33 dagar kvar)