Hoppa till innehåll

Rulltrappstekniker till KONE

OM TJÄNSTEN
Som rulltrapptekniker på KONE får du möjlighet att utvecklas samt att arbeta självständigt och varierande med service, reparationer och underhåll av rulltrappor. I ditt arbete kommer du attt skapa mervärde för våra kunder samt vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga.

Du har stor frihet i ditt arbete och lägger själv upp din dag och ditt arbete utifrån planerade jobb och akuta ärenden. Du kommer att ha ett helhetsansvar för underhållet i ditt område och samtidigt tillhöra ett team med engagerade kollegor.

Ditt geografiska område är Göteborg med omnejd, din chef och företagets lokaler är i Mölndal, men då du har en fullt utrustad servicebil utgår du från hemmet.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, underhållstekniker eller mekaniker
  • Erfarenhet av service, installation och felsökning inom maskin och el
  • Utbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift
  • Krav B Körkort
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Arbetstider: 7–16
Lön: Enligt kollektivavtal

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett stort intresse för teknik. Du är självgående såväl som en teamplayer, samt är intitiativtagande och har en stor förmåga att se lösningar bakom tekniska problem.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Du har en servicebil och utgår från din bostad. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Moa Lardner på Moa.lardner@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

KONE - vi förbättrar personflödet i städerna
Vi är den globala ledaren i hiss- och rulltrappsbranschen. På KONE gör vi människors förflyttningar säkrare, bekvämare och pålitligare. I högre, smartare byggnader.
KONE AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
http://www.kone.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Lund
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga