Hoppa till innehåll

Rulltrappstekniker till KONE i Göteborg

OM TJÄNSTEN
Att arbeta som Rulltrappstekniker på KONE i Göteborg är ett spännande arbete där du i första hand kommer att arbeta med våra egna rulltrappor samt andra fabrikat inom service och underhåll. Utöver att utföra service på våra rulltrappor kommer du även att utföra reparationer, felsökning och arbeta proaktivt genom att förhindra att framtida problem uppstår.

Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar och lösa de problem som kan tänkas uppstå. Du kommer att ha ett helhetsansvar för underhållet i ditt område och samtidigt tillhöra ett familjärt team på 3 andra personer inklusive din närmsta chef. Vi erbjuder dig ett variernade arbete, trevliga kollegor och utvecklingsmöjligheter. Du kommer ha tillgång till servicebil och utgår från din bostad.

I rollen ingår även beredskap, och vissa arbeten kan komma att ske längre bort då du får övernatta på hotell enstaka nätter. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el och/eller -elektronikinriktning
  • God verktygsvana
  • Grundläggande elkunskaper
  • Något års erfarenhet av service och underhåll
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
OM DIG
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett intresse för teknik. Du vill utvecklas och lära dig nya områden inom teknik och mekanik. Du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra, är initiativtagande och har en förmåga att se lösningar bakom tekniska problem.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via Moa.lardner@kone.com eller Gustav Dahl, rekryterande chef, via Gustav.Dahl@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
  • LI-SCA
VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.
KONE AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki iFinland. Läs mer på www.kone.se.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
http://www.kone.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga